Nytt konsultbolag med medarbetarna i fokus

Fr.v: Linus Masimov, Patric Kjellin

Fr.v: Linus Masimov, Patric Kjellin

Nytt konsultbolag med medarbetarna i fokus

Jämställt, hållbart och inkluderande. Det är nyckeln till ett framgångsrikt bolag.

Patric Kjellin tillsammans med Linus Masimov startar idag Venn Consulting. Tillsammans har de över 40 år i konsultbranschen, och de har nått samma slutsats om vad som gör ett konsultbolag framgångsrikt:

Många bolag blir nöjda när de upplevs som en av de 100 mest attraktiva arbetsgivarna. Vi blir nöjda om våra medarbetare stannar och utvecklas. Att låta personalen växa och trivas är bästa vägen mot kvalitet i uppdrag, lönsamhet och kul på jobbet. Dessutom känns det bra att kunna bidra till glädje i medarbetarnas liv, säger Linus Masimov.

Venn kommer till en början erbjuda tjänster inom projektledning och management, men planerna innefattar ett utökat erbjudande.

Vi vill locka till oss intraprenörer som följer med på resan mot framtidens konsultbolag. På sikt vill vi kunna erbjuda ett brett utbud av tjänster, Men det får gå i lagom takt. Vi vill att bolaget växer, men inte på bekostnad av medarbetarna, säger Patric Kjellin.

Ladda ned pressmeddelandet som PDF.

 

För ytterligare information

Patric Kjellin
073 - 901 29 31
patric.kjellin@venn.se

Linus Masimov
0737 – 17 83 68
linus.masimov@venn.se

www.venn.se

Bilder

Logotyp: länk
Fotografi: länk


Venn Consulting är ett konsultbolag inom samhällsbyggnadssektorn. Ett starkt fokus på att vara jämställt, hållbart och inkluderande tillsammans med ett medarbetarägande skapar förutsättningar för kul på jobbet och högkvalitativa uppdragsleveranser.