Tillsammans mot sexism!

people-2591662_1920.jpg

Vi startade Venn för att vi såg att branschen måste förändras. Vi har varit tydliga med vad vi vill och var vi står ändå smyger det sig in sexism på vårt öppet hus. Tyvärr fick vi höra om det efteråt och det har fått oss att reflektera.

För att vi ska nå förändring måste alla stå upp för varandra. När någon fäller en olämplig kommentar måste vi stå upp för det som är rätt och säga ifrån. Det är inte upp till den utsatta, vi måste stå tillsammans för att skapa en jämställd och inkluderande bransch.

Hos oss finns ingen plats för sexism, varken hos medarbetare, samarbetspartners eller kunder. Vi förutsätter professionalism, respekt och välvilja. Vi vill säga det inför framtiden, så att det är tydligt vad vi förväntar oss av varandra.

Vi tror på jämställdhet, hållbarhet och inkludering. Vill du vara med på vår resa som värdestyrt konsultbolag? Hör av dig!

Linus MasimovComment