Vi är Venn


Vi vill omdefiniera vad ett konsultbolag kan vara!

Ständig jakt efter kortsiktig lönsamhet bränner ut medarbetare och fräter sönder organisationer. Vi vill inte ha det så!

Vi är övertygade om att välmående medarbetare ger kvalitet i uppdrag och glädje på jobbet. Vi strävar efter en ständig inkluderande kultur och ett fokus på hållbarhet för individ, verksamhet och omvärld. Jämställdhet är en självklarhet för oss, och något vi vill uppnå i hela branschen. Som en del av inkludering delar vi ägandet med medarbetarna.

Venn är ett konsultbolag som vänder sig till samhällsbyggnadssektorn. Våra kunder finns huvudsakligen inom bygg, fastighet, stadsbyggnad och infrastruktur. Vi är experter på byggprocessens alla skeden och har gedigen erfarenhet av ledning och förvaltning av branschens verksamheter, projekt och tekniska objekt. Genom strategisk rådgivning, projektledning, projektering samt organisatorisk och teknisk utveckling skapar vi värde för samhället.

Kom med oss!

Är du nyfiken på hur du kan följa med oss? Klicka dig vidare till avsnitten om jobb, konsultnätverk och växthusprogram.

Linus Patric Katarina.jpg

Initiativtagare

Patric Kjellin

Patric har 30 år i konsultbranschen från roller som som projektledare, VD, styrelseledamot, utbildare och chef. Patric har tidigare tillsammans med dussin vänner byggt ett konsultbolag till en börsnoterad koncern med över tusen medarbetare. Som affärsområdeschef ledde han över 150 kollegor och förvaltade affärer för hundratals miljoner årligen.

Linus Masimov

Som gruppchef och konsult har han utfört uppdrag åt Sveriges största kommuner och fastighetsbolag samt utbildat hundratals yrkesverksamma i projekt- och projekteringsledning. Linus har också varit med att bygga en managementavdelning på en större konsultbyrå. Dessförinnan arbetade Linus som landskapsarkitekt, deltog i prisbelönta reklamprojekt samt var PR-ansvarig för Mensa Sverige.

Katarina Lidén

Katarina är IPMA-certifierad projektledare och specialist inom företagskultur, ledarskap och arbetsmiljö. Hon har en MSc i Industriell Design från LTU. Katarina har flerårig erfarenhet av komplex projektledning och som konsultchef i större bolag.