Uppdragsledande byggnadskonstruktör och handläggande konstruktör

Venn Beräkningskonstruktör

Vill du ta nästa kliv i livet och bli en del av ett värderingsstyrt bolag med snabb och stark tillväxt? Där stort fokus ligger på att skapa en arbetsplats som ger dig förutsättningar att växa som individ och människa. Där vi står för och står upp för jämställdhet, inkludering och hållbart ledarskap.

Medan enkelhet, tydlighet, mod, ärlighet, öppenhet och tillsammans är beskrivningen för HUR vi gör saker.

Vi går mot strömmen och har mer uppdrag än någonsin tidigare. Våra kunder vill ha med oss på fler och större projekt, och detta vill vi såklart kunna svara upp på. Det innebär att vi vill sätta samman ytterligare ett team där vi har människor som kan ta rollerna uppdragsledare, handläggare och statiker.

Vi ser i dagsläget störst behov att förstärka i Karlstad/Åmål där vi idag är 6 medarbetare, men vi har team av konstruktörer på flera platser i Sverige och kan eventuellt erbjuda arbetsplats även i Stockholm, Göteborg, Skövde och Örebro.

Våra kunder är bl a PEAB, Serneke, Skanska, NIWA, Sven Johansson Bygg, Frid & Hells Bygg, MVB, Brunbergs Entreprenad med flera, och vi jobbar i alla skeden. Dock oftast i bygghandlingsskede. Åt dem konstruerar vi förskolor, skolor, särskilda boenden, bostäder, industrier, idrottshallar m.m.

Vad skiljer oss från övriga? Vi vill dela framgången med dig! Hos oss ger vi alla medarbetare chansen till att vara en del av vår resa och tillväxt, inte bara som kollega utan också som delägare. Idag är vi 9 hubbar och 45 anställda i Venn, och finns på flera orter runt om i Sverige.

Hur tror vi att du är som person? Du kommer som du är – vi gillar olika! Men vi vet att du tilltalas av det vi står för och står upp för.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter:

  • Uppdragsledande konsult skall ha vana och erfarenhet av rollen sedan tidigare. Våra kunder uppskattar oss för vårt enkla och ödmjuka sätt, och du behöver vara lösningsorienterad med en lagom dos av trygghet i rollen. Självklarheter är förmåga att planera, styra och följa upp uppdragen m h t ekonomi, kvalitet och tid.
  • Handläggande konsult skall ha några år på nacken som projekterande konstruktör och kunna jobba självständigt. Du kommer också få stötta dina juniora kollegor som fortfarande har mer att lära.

Utöver detta så utformar vi din roll efter dina personliga förutsättningar och önskemål.

Nödvändig kunskap:

  • Du är utbildad civil- eller högskoleingenjör, alternativt har skaffat nödvändig kunskap på annat sätt och jobbat i aktuell roll som du söker till.

Det är meriterande om du har:

  • Vana av att projektera i Revit, det gör nämligen vi
  • Erfarenhet av partneringprojekt
  • Marknadskontakter
  • Kunskaper inom AB/ABT/ABK

Vad skiljer oss från övriga? Vi vill dela framgången med dig! Hos oss ger vi alla medarbetare chansen till att vara en del av vår resa och tillväxt, inte bara som kollega utan också som delägare. Idag är vi 9 hubbar och 45 anställda i Venn, och finns på flera orter runt om i Sverige.

Vi lägger stor del av vår tyngdpunkt vid rekrytering på att det är rätt personer som ansluter till vår resa. Kika på vår hemsida och får ni rätt känsla av företaget så skall ni söka!

Ansökan ska innehålla CV och personligt brev/text. Förbered gärna referenspersoner, vi kommer även ge dig möjlighet att prata med kollegor inom Venn.

Du skickar din ansökan till:

Venn Vänerland Väst:
Per Josefsson
per.josefsson@venn.se