Uppstickaren Venn etablerar sig i Östersund

Venn Norr

Venn fortsätter sin expansiva resa, etablerar sig i Östersund och kommer under 2023 att växa i Norrland på flera orter.


Venn rivstartar 2023 med många nya medarbetare på olika orter i Sverige och fortsätter därmed sin tillväxtresa. Etableringen av Venn i Östersund är ett första steg i att växa på olika orter i Norrland och en fortsättning på den pågående etableringen runt om i Sverige.


Dan-Erik Nordin och Simon Hjelm har rekryterats för att fortsätta expansionen i Norrland

”Jag är oerhört stolt över alla medarbetare inom Venn som gör det möjligt att göra denna resa och att sedan kunna fortsätta vår tillväxtresa och kunna attrahera Dan-Erik och Simon till Venn för att växa i Norrland där det sker så mycket är otroligt spännande. Det visar också att Venns
kulturarbete och våra värderingar jämställdhet, inkludering, hållbart ledarskap gör att fler söker sig till oss och vill vara med på vår resa och göra detta tillsammans”, säger Patric Kjellin, VD.

”Vi ser fram emot att få vara med på en fantastisk resa tillsammans med Venn. Utmaningen att utveckla Norrland på flera orter är något som vi tror starkt på. Med de kompetenser vi bidrar med och rekryterar ska vi komplettera hela Venn och tillföra spetskompetens inom fler områden.
Det som var avgörande till att vi valde Venn är den företagskultur och de värderingar som genomsyrar företaget med engagerade medarbetare. I Venn är delaktighet och inkludering en självklarhet och företaget byggs kring välmående medarbetare och deras kompetenser”, säger Dan Erik Nordin & Simon Hjelm

Venn Consulting startades med en enkel tanke, går det att bygga ett framgångsrikt konsultbolag genom att sätta medarbetarna i främsta rummet? Med tydliga värderingar har bolaget lyckats attrahera engagerade medarbetare, samarbetspartners och nyfikna kunder från hela Sverige. Vi tror på samverkan och att överbrygga geografiska begränsningar och att hålla levande relationer mellan hubbarna.

Venn Consulting är ett medarbetarägt konsultbolag inom samhällsbyggnad och industri med verksamhet i hela Sverige. Namnet Venn kommer från venndiagram och idén om att spännande saker händer när personligheter, kompetenser och idéer möts.

Kontakt

Patric Kjellin, koncernchef och VD
patric.kjellin@venn.se
073-9012931