Jag har de senaste åren arbetat som projekt- och projektledarkonsult inom Samhällsbygg- och Infraprojekt i Stockholmstrakten för både privata och offentliga uppdragsgivare.

Jag är en projektledare med lång erfarenhet från lastbilstillverkningsbranschen, där jag har arbetat inom eftermarknad, produktion, R&D samt IT. De senaste åren som projektledare/delprojektledare för olika typer av globala projekt inom produktutveckling och IT. Jag har med god kunskap och erfarenhet kring ”LEAN” inom produktutveckling och industri, samt agila arbetsmetoder och processer.

Jag är van vid att snabbt sätta mig in i nya uppdrag och organisationer. Jag anser att projektledning är en egen disciplin och med erfarenhet, kan den användas och appliceras på alla typer av projekt oavsett produkt eller bransch. Mitt pragmatiska och samtidigt lyhörda sätt gör att jag lyckas fånga både helheten och detaljerna i mina projekt, medan jag nyfiket och prestigelöst leder och coachar projektgruppen. Jag upplevs som drivande och rättfram, samtidigt som jag lägger stort fokus på att projektgruppen ska ha roligt tillsammans.

Det här är jag bra på

  • Branschöverskridande projektledning
  • Planera, organisera och strukturera
  • Entusiasmera projektgruppen

Kompetenser

Tjänster

Projekt jag varit delaktig i